Nega rok

Nega rok

Nega rok in nohtov je »nekaj več« od običajne higiene. Z nego je treba začeti že zelo zgodaj.

Zato je zelo pomembno, da uporabljamo prave postopke in prave preparate. Pri tem vam lahko pomagamo kozmetičarke in to znanje koristno uporabljate tudi same doma. Sama nega rok je najbolj učinkovita zvečer, pred počitkom. Takrat si za svoje roke in nohte lahko vzamemo nekaj več časa.

Svojim strankam vedno poudarjam kako je piling pomemben, kajti z njim odstranimo vse odmrle delce kože in tako se lahko začne postopek obnove. Odvisno od tipa in stanja kože nadaljujemo s kremami, olji, losijoni, geli. Maske so super, predvsem za pozimi, ko je koža izsušena. Za nego nohtov in obnohtne kožice se največkrat poslužujemo oljčkov in kremic.

Z redno nego lahko dosežemo nežno, mehko in zdravo kožo, obnohtno kožico in nohte.

Kako poteka?

Pravilna nega nohtov in obnohtne kožice je tudi prvi pogoj, da lepi nohti pritegnejo pozornost. Tu mislimo na oljčka, kremice, pilice, škarjice itd.

In tu si pridemo bolj naproti s strankami. Govorimo o salonski manikuri pa o trajnem laku na nohtih, tudi podaljševanju z geli in akrili, nail artu. Najbolj je pa všeč strankam zaključni del manikure, to je masaža.

Odkrij še več
storitev!

Vse storitve