Nega obraza

Nega obraza

Lepa in zdrava koža je odraz notranjega stanja v telesu, trenutnega počutja in rutine nege, ki ji jo nudimo.

Koža zahteva vsakdanje temeljito čiščenje, vlaženje in hranjenje. V kolikor jo pravilno negujemo, poskrbimo za dolgoročno mladostno kožo svojega obraza.

V salonu seveda izvajamo klasično nego obraza, h kateri spadajo površinsko in globinsko čiščenje, toniziranje, maska, vlaženje, hranjenje in masaža.

Terapije

Ker smo klasično nego že skoraj v celoti zamenjali z AQUAPEEL INNOFACIAL nego, vam jo tudi z veseljem predstavim. Smo edini na Obali, ki  to specialno nego že nekaj let izvajamo in smo nad njo navdušeni.

Ta specialna nega obraza je namenjena vsem tipom kože vseh starosti.

InnoFacial je najmočnejši neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu.

Ta revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic. Tretma je hiter, varen in neboleč. Pri svojem delovanju uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano Infusion soft ročko, s čimer vam kožo neinvazivno in brez iritacije razslojimo, brez (ali skoraj brez) stiskanja globinsko očistimo ter nahranimo in navlažimo.

Proces je funkcionalno izpopolnjen, pomirjujoč za stranke in varen.

Vidni rezultati že po eni negi!

Predstavljamo vam tudi našo skrbno izbrano vrhunsko obrazno terapijo, CARBOXY terapijo:

To je varna, minimalno invazivna klinično dokazana terapija z ogljikovim dioksidom za obnovo in pomlajevanje kože – da nam takojšnji učinek POMLAJENE, NAVLAŽENE, SVETLEJŠE in GLADKE KOŽE, POLNE KISIKA !

Terapijo so do pred nekaj leti izvajali le medicinsko z injiciranjem, sedaj pa je z razvojem tehnologije na voljo tudi z obrazno masko in CO2 gelom. Z združevanjem gela in maske RIBESKIN CO2 CARBOXY COMBO ogljikov dioksid prodre v globlje plasti kože in stimulira cirkulacijo krvi. Tako se poveča naravna oskrba tkiva s KISIKOM in posledično s HRANILNIMI SNOVMI, obenem se odstranjujejo škodljivi toksini. CO2 prav tako aktivira sintezo kolagena in elastina, to pa pomaga preprečevanje znakov staranja. Po prvem obisku je koža že bolj elastična, svetlejša, polna in navlažena, izbolšana je aknasta koža, oteklin in modric ni.

Zanimivo je to, da lahko carboxy nego izvajamo tudi med poletjem, po njej ne potrebujemo okrevanja, popolnoma je varna za problematično in občutljivo kožo, primerna je za mlado in bolj zrelo kožo. Je odlična alternativa mezoterapiji.

Da bo vaša koža vidno POMLAJENA, SVEŽA, VLAŽNA in ENERGIČNA, priporočamo PINK AGING 

Pink aging je nova oblika mezoterapije, ki s svojimi 56 aktivnimi komponentami, ki spodbujajo vitalizacijo fibroblastnih celic v obiki dermatološke raztopine globoko penetrira in vas ob tem prevzame.

Kaj lahko pričakujemo od Pink aging terapije?

Hitro opazne rezultate, učinkovit in neboleč način pomlajevanja!

Nudi nam:

  • Pomlajevanje kože ( vključuje rastne faktorje in peptide za vitalizacijo celic)
  • Vlaženje kože ( vsebuje aminokislinski kompleks in 1,4 milijona daltonov hialuronske kisline)
  • Aktivacijo energije kože ( vsebuje vitamin B, aminokislino za sintezo koencimov in koencim 10)
  • Posvetlitev kože ( vsebuje glutation, ki posvetli kožo, encime in vitamine B-kompleksa)

Po tretmaju se moramo izogibati sončni svetlobi, pretiranemu znojenju, alkoholu, savni, kajenju. Piti moramo večje količine vode. Na kožo ne pritiskamo. Po tretmaju uporabljamo regenerativno vlažilno in antibakterijsko kremo.

Odkrij še več
storitev!

Vse storitve