Masaža

Masaža

Masaža je izvrsten način razvajanja, sproščanja in nege telesa. Obstajajo različne vrste masaž, primerne za vsakogar. Izbirajte med klasično masažo, pri kateri s povsem naravno tehniko okrepimo funkcijo kože, mišic in sklepov, uravnovesimo živčni in hormonalni sistem, izboljšamo prebavo in presnovo, pospešimo krvni obtok… Učinki  klasične masaže so telesne in duševne narave.

K splošni klasični masaži pri nas dodajamo še sprostitveno masažo z raznimi eteričnimi olji, hladnimi ali toplimi, odvisno od potreb in stanja počutja stranke. Z izmenjavo dotika med dlanmi in telesom vzbujamo ugodje in izbolšujemo zdravje, odpravljamo napetost, nespečnost, sproščamo mišice, duševno počutje dobi nov nivo.

V ponudbi imamo tudi masažo z bachovimi cvetnimi esencami, ki jih maserka spretno izbere in nameša individualno.

Telo, um, energija

Ročna limfna masaža je posebna terapija oz.tehnika izvajanja masaže, ki jo priporočamo prav vsakemu, kajti z njo mehanično odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva, hkrati pa stimuliramo motoriko limfnih žil. Zahteva veliko znanja, uporablja se v medicinske, preventivne in kozmetične namene. Uravnovesi tekočine v telesu in je odlično dopolnilo pri razstrupljanju telesa, kajti limfa ima v našem telesu izjemno veliko vlogo. Ne smemo pozabiti, da je limfna drenaža tudi odlična relaksacija.

Limfni sistem je ključ do zdravja!

Drugi sklop masaž v našem salonu spada v obravnavo telesa, uma in energije!

Izvajamo matrix polnjenje, akupunkturno masažo po Penzlu, Kranio-sakralno integracijo, energijsko masažo in Reiki.

Posebno mesto v naši ponudbi imajo Bachove in Avstralske cvetne esence, seveda po individualnem posvetu s stranko.

Odkrij še več
storitev!

Vse storitve