naroči se
041 832 253
Menu   ◯
Menu   ◯

Katera je najboljša nega obraza za vas?

InnoFacial je najmočnejši neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic. InnoFacial tretma je hiter, varen in neboleč.

Pri svojem delovanju uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano Infusion soft ročko, s čimer vam kožo neinvazivno in brez iritacije razslojimo, brez stiskanja globinsko očistimo ter nahranimo in navlažimo. Proces je funkcionalno izpopolnjen, pomirjujoč za stranke in varen.

Vidni rezultati že po 1 negi!

AQUAPEEL INNOFACIAL

PATENTIRANA rotacijska ročka
s serumi za varno in prijetno dermoabrazijo brez iritacij in poškodb tkiva.

Izboljšujemo SPECIFIČNA stanja kož, kot so rosaceja, razdraženost, psorijaza, kožna srbečica in aknasta vnetja.

Celotna nega se izvaja s pomočjo SERUMOV, ki so vgrajeni v aparat in se avtomatizirano dozirajo na kožo. Ne uporabljamo vode!

Edini sistem na svetu, ki lahko učinkovito GLOBINSKO očisti ogrce in akne brez stiskanja in bolečine.

DERMATOLOŠKO testirani serumi
s certifikatom medicinskega laboratorija, so 100% varni in se lahko nanašajo na kože od 3. leta.

CO2 CARBOXY GEL MASKA ZA OBRAZ!

Revolucionarna CO2 CARBOXY terapija brez igel* za profesionalno uporabo je najboljša izbira za povečanje rezultatov dermatoloških in plastičnih operacij.

S pospeševanjem presnove kože z Bohrovim učinkom se ne izboljšajo le elastičnost kože, tonus in nadzor por, ampak tudi lajšajo modrice in otekline ter se uravnava ravnovesje med oljem in vlago.

OBRAZ IN VRAT
Ne samo obrazni predel, predhodno izrezana obrazna aktivacijska maska pokriva tudi predel vratu.

ELASTIČNOST KOŽE
Stimulira kolagen in elastin; poveča gostoto kože, kar izboljša elastičnost kože – še posebej učinkovito za zmanjšanje maščobe na predelu brade in vratu.

ZMANJŠANJE GUB
Spodbuja sintezo beljakovin in presnovo, hkrati pa povečuje elastičnost kože.

AKNE
Optimalen tretma za zmanjševanje aken (previdnost: ne sme se uporabljati 2-3 dni pred ali po zdravljenju aken – priporočeno kot dvotedenski program po 2-3 dneh zdravljenja aken).

MODRICE IN OTEKLINE
Pospešuje pretok krvi in zmanjšuje nastajanje modric in oteklin, ki so nastale pri intenzivnih estetskih posegih ali operacijah.

NADZOR POR
Pospešuje pretok krvi in odvajanje odpadkov; učinkovito zdravi akne z obnavljanjem samoregenerativne sposobnosti kože s protivnetnimi lastnostmi.

POSVETLITEV
Spodbuja krvni obtok in učinkovito odvajanje odpadkov, kar ustvarja bolj enoten in svetel ten.

Kako deluje na naši koži?
Z združevanjem CO2 gela in CO2 maske se pod površjem tkiva ustvarja CO2 plin, ki neprekinjeno deluje kot nosilec kisika.

Ta proces koži priskrbi kisik in vpliva na cirkulacijo krvi, razgradnjo podkožne maščobe, aktivacijo sinteze beljakovin kar privede do večje elastičnosti, izboljšanja aknaste kože, ohranjanja vlage v tkivu in odvajanju toksinov.

BOHROV UČINEK – 10-KRAT VEČ KISIKA
Do 30. leta se stopnja kisika v koži zmanjša za 25 %, do 40. leta pa kar za 50 %. To privede do staranja, aken, pordelosti, iritacije, starostnih peg in hiperpigmentacije.

Mix nega v kombinaciji aquapeelinnofacial in carboxy maske se je v našem salonu izkazala kot izjemno učinkovita in prijetna nega obraza.

Priporočamo jo vsaki naši stranki!

V kolikor želimo kožo dodatno pomiriti, vam priporočamo tudi RX masko, pravimo ji tudi »second skin« maska. Navdušila vas bo!

Play Video
Domov
Članki
Naroči se
Kontakt
Cenik
Muse2be
Storitve
Nega rok
Nega nog
Masaža
Nega obraza
Savna
Trajno ličenje
Domov
Članki
Storitve
Naroči se
Kontakt
Cenik
Muse2be