naroči se
041 832 253
Menu   ◯
Menu   ◯

Carboxy sound

Kaj je CO2 CARBOXY?

CO2 CARBOXY je obrazna terapija z ogljikovim dioksidom, ki obnavlja in pomlajuje kožo. Koža je po terapiji svetlejša, gladka in polna kisika.

Kako deluje na koži?

Ko se gel in maska RIBESKIN CO2 CARBOXY združita, se ustvari zvok “CARBOXY SOUND”. Takrat ogljikov dioksid prodira v globlje plasti kože in stimulira cirkulacijo krvi. Tako se poveča naravna oskrba tkiv s KISIKOM in posledično s HRANILNIMI SNOVMI, obenem pa se odstranjujejo škodljivi toksini.

CO2 prav tako aktivira sintezo kolagena in elastina, ta dva pa preprečujeta staranje kože.

Že po 1. obisku je koža bolj elastična, svetlejša, polna in navlažena, izboljšano je aknasto stanje, oteklin in modric ni.

V @salonmuza CARBOXY terapijo izvajamo kot samostojni tretma na predhodno dobro očiščeno kožo ali v kombinaciji z PINK AGING-om (mezoterapija ), najpogosteje pa v kombinaciji z AQUAPEEL innofacial čistilno nego. V tem primeru so pore še bolj odprte in čiste in CARBOXY terapija je izrazitejša in učinkovitejša!

Če stranka želi doma nadaljevati s carboxy masko, imamo vedno na zalogi CARBOXY BOX!

Le-ta vsebuje 5 mask in čopič s priloženimi navodili. Stranka box vedno lahko kupi v mojem salonu.

Pa še tale zanimivost:

Carboxy terapije se lahko izvajajo tudi na ostalih delih telesa. Učinkovite so pri definiranju linije, izboljšanju elastičnosti kože in zmanjševanju celulita. Carboxy gel maska odstranjuje modrice in otekline, tudi strije po posegu. Primerna je za nosečnice.

Za večjo učinkovitost lahko carboxy kombiniramo z drugimi postopki kot so laserska terapija, piling, mezoterapija itd.

Play Video
Domov
Članki
Naroči se
Kontakt
Cenik
Muse2be
Storitve
Nega rok
Nega nog
Masaža
Nega obraza
Savna
Trajno ličenje
Depilacija Lycon
Domov
Članki
Storitve
Naroči se
Kontakt
Cenik
Muse2be